Mediteam-tukisukat Nummelasta

Jalkahoitola myy laadukkaat Mediteam-tuki- ja hoitosukat Nummelassa.

Lääkinnälliset hoitosukat

Lääkinnälliset hoitosukat valitaan aina asiakkaan omien mittojen mukaan. Hoitosukan käytön aloittamisesta on hyvä keskustella ensin lääkärin kanssa, koska yksilöllinen tuotevalinta ja käytönopastus ovat avain oikean hoitotuloksen saavuttamiseksi. Valikoimassa ovat kompressioskaalan CCL1-CCL4-hoitosukat.

Lääkinnällisiä hoitosukkia löytyy miehille omat koot ja tuotteet.

Tukisukat, matkustussukat

Tukisukista on harvoin haittaa. Ensimmäisen kompressioluokan (15–21 mmHg) tukisukkia voi periaatteessa käyttää kuka tahansa. Mitoitus on äärimmäisen tärkeää oikean tuloksen saavuttamiseksi. Tukisukat auttavat mm. työssään paikalla istuvia tai kuljettajia, toimistotyöntekijöitä, virkailijoita sekä työssään paljon matkustelevia.

Tukisukkaa on hyvä käyttää, jos on esim. pieniä suonikohjuja tai halutaan ehkäistä turvonneita jalkoja. Mediteamin valikoimassa on erikseen miehille tarkoitettuja tukisukkia.

Pukemisen apuvälineet

Varsinkin isoissa kompressioissa kompressiosukka voi olla todella kireä pukea päälle. Oikean tuloksen saamiseksi kompressiotuote tulee olla puettu oikein. Mediteamin valikoimassa on erilaisia pukemisen apuvälineitä, joiden avulla kompressiotuote voidaan pukea päälle myös heikoilla käsivoimilla.

Ota yhteyttä ja varaa aika tukisukkamittaukseen!