Jalkojen hoito

Säännöllinen jalkojen hoito pitää jalat hyvässä kunnossa ja estää jalkaongelmien synnyn. Jalkojenhoitaja hoitaa jalkasi kuntoon Nummelassa.

Jalkojen perushoitoon kuuluu

  • Jalkakylpy, jonka aikana iho, hoidettavat alueet, kynnet ja niiden reunat pehmentyvät. Samalla asiakas valmistautuu hoitoon.
  • Ihon oireenmukainen hoito eli kovettumien ja känsien mekaaninen käsittely.
  • Kynsien hoito, jossa tärkein on kynsien leikkaustapa. Katsotaan kynsien reunojen hoito ja tarpeen mukaan omahoito. Paksut kynnet hiotaan mekaanisesti koneita käyttäen kipurajaan asti. Sienikynnen kokonaisvaltaiseen hoitoon tarvitaan muun hoidon lisäksi antibioottilääkitys, muuten hoito ei tuota tulosta. Sienikynsiä voidaan myös tarvittaessa poistaa kemiallisella menetelmällä, joka on täysin kivuton.
  • Syylien hoito umpihaude- eli okkluusiohoidolla ja histofreezer-jäädytyshoidolla. Hoitotulos ei näy syylissä nopeasti, joten hoitoa tulisi toistaa noin 2 viikon välein 6–10 kertaa.
  • Kohokohta on hoidon lopussa: hieronta ihotyypille sopivan voiteen kera. Samalla toistamme vielä hoito-ohjeet ja tarkistamme epäselvät asiat.
  • Käytämme hoidossa mahdollisimman vähän tuoksuvia ja allergisoivia hoitoaineita. Autamme asiakasta löytämään ihotyypille sopivan voiteen ja ongelmiin sopivat lääkeaineet.
jalkakylpy2.jpgkovettumat.jpghionta.jpg

Laadukkaat tuotteet jalkojen hoitoon

Myyntituotteistamme löytyy varpaiden virheasentoihin erilaisia apuvälineitä. Jos sopivaa ei löydy, muotoilemme yksilöllisen tuen silikonimassasta.

Tuotevalikoimaamme kuuluu erilaisia voiteita ja hoitoaineita jalkojen hoitoon ja jalkojen terveyden ylläpitoon.

Jalkojenhoitohoitotuotteet ja jalkahoidon lahjakortit ovat myös erinomaisia lahjaideoita.


Soita ja varaa aika jalkojenhoitajalle. Tervetuloa!