MEDITEAM SUKKAPISTE

04.09.2013

         MEILTÄ ON NYT SAATAVANA MEDI TUKI- JA HOITOSUKAT


  • Lääkinnälliset hoitosukat

Lääkinnälliset hoitosukat valitaan aina asiakkaan omien mittojen mukaan. Hoitosukan käytön aloittamisesta on hyvä keskustella ensin lääkärin kanssa, koska yksilöllinen tuotevalinta ja käytönopastus ovat avain oikean hoitotuloksen saavuttamiseksi. Valikoimassa on kompressioskaalan CCL1-CCL4 hoitosukat.

 Lääkinnälliset hoitosukat ovat saatavilla myös miesten kokovalikoimassa ja mm. mustan värisenä.

  • Tukisukat, matkustussukat

Tukisukista on harvoin haittaa. Ensimmäisen kompressioluokan (15-21mmHg) tukisukkia voi periaatteessa käyttää kuka tahansa. Mitoitus on äärimmäisen tärkeää oikean tuloksen saavuttamiseksi. Tukisukat auttavat mm. työssään paikalla istuvia tai kuljettajia, toimistotyöntekijöitä, virkailijoita ja työssään paljon matkustelevia.

Tukisukkaa on hyvä käyttää jos on esim. pieniä suonikohjuja tai halutaan ehkäistä turvonneita jalkoja. Mediteamin valikoimassa on erikseen miehille tarkoitettuja tukisukkia.

  • Pukemisen apuvälineet

Varsinkin isoissa kompressioissa kompressiosukka voi olla todella kireä pukea päälle. Oikean tuloksen saamiseksi kompressiotuote tulee olla puettu oikein. Mediteamin valikoimassa on erilaisia pukemisen apuvälineitä, joiden avulla kompressiotuote voidaan pukea päälle myös heikoilla käsivoimilla.

         VARAA AIKA MITANOTTOON!

 


 

 

 

08.03.2021TIEDOTE
04.09.2013MEDITEAM SUKKAPISTE
25.11.2011LAHJAKORTIT JA TUOTTEET LAHJAKSI!